Alles is één, één is alles. Gezien vanuit de bron zijn wij als mens energetisch met elkaar verbonden. Deze verbondenheid geldt niet alleen voor ons onderling maar ook met de aarde, het hele universum, in verschillende dimensies en parallellen werelden.
In deze werelden vind je onder andere buitenaardse beschavingen waarvan sommige onze voorouders zijn, die al vele duizenden jaren met ons samen werken op fysiek en zielsniveau.

In mijn praktijk werk ik samen met mijn ET Gids en zijn team van gemiddeld 5 andere buitenaardsen.  Zij kunnen samenwerken met andere buitenaardsen (zoals Pleiaden, Zeta Reticuli, Essessani, Angels of Elohim etc.) die zich op dat moment misschien aandienen, maar ook bijvoorbeeld met je eigen gidsen, engelen, draken, natuurwezens, lichtwezens etc.

Wat kan je ervaren?
Tijdens een ET-Healing sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken, je beleeft sensaties zoals plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist minder, je kunt kleuren zien, tintelingen ervaren en nog veel meer, maar alles op een zeer zachte en liefdevolle manier. Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen zonder dat je dit zelf bewust doet.  Maar, je kan ook 'niets' ervaren.

Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar deze buitenaardse wezens zijn zeer liefdevol en zorgzaam.
De belangrijkste ervaring van alles is dat je in contact komt met hun liefde en vriendelijkheid, dat voel je, dat tilt je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd om over hen te denken.

Wat gaan we doen?
Vooraf aan een ET healing sessie bespreken we waarvoor je de sessie wilt ontvangen.
Daarna ga je lekker ontspannen op je rug zonder je schoenen aan op de massagetafel liggen.

Tijdens de sessie zal ik je niet fysiek aanraken, tenzij ik dat nadrukkelijk aan je vraag.
Je hoeft verder niets te doen, alleen maar waarnemen. Mijn team weet vaak beter dan wijzelf wat ze willen en mogen doen.

Tijdens de sessie zal ik met je delen wat het buitenaardse team aan het doen is en zal ik je vragen wat jij ervaart. Je kunt tijdens de sessie ook zelf vragen stellen aan het team. Sommige mensen kunnen deze buitenaardse wezens zelf ook zien. Mocht dit zo zijn, laat het me weten wat je ziet, hoort of ervaart, ook al lijkt het misschien te bizar om te vertellen.

 

Een sessie duurt ongeveer 1 uur, inclusief voor en na bespreking.
De prijs is €75,--

Wil je een afspraak maken of meer weten? Neem dan contact met mij op via e-mail, Facebook, Whatsapp of vul het contactformulier in.