Voor mij voelen ET sessies en Stargate meditaties altijd aan een warm bad van onvoorwaardelijke, liefdevolle energie. Even thuiskomen waar ik mij vertrouwd en veilig voel, alles in mij er mag zijn en de ruimte krijgt. Een plek waar fysieke en emotionele heling kan plaatsvinden en alles verlicht wordt.

Met een energetische massage combineer ik deze lichte en liefdevolle energie met fysieke, respectvolle aanraking en laat ik de energie zijn weg vinden waar het naartoe mag. Dit wordt ervaren als een versmelting tussen energie en aanraking wat een bijna goddelijke helende ontspanning heeft.

Wat gaan we doen?
We beginnen met een kopje thee en bespreken we verwachtingen, grenzen en doelen.
Vervolgens mag je je (deels) ontdoen van kleding en lekker gaan liggen op de massagetafel. Eerst maak ik contact met jou en je energie om vervolgens met (gepersonaliseerde) biologische massageolie aan het werk te gaan. Hoe de massage/sessie verloopt is afhankelijk van ons voorgesprek.
Na afloop laat ik je even ‘na sudderen’ en kunnen we met een kop thee of glas water ervaringen delen.

 

Op dit moment ben ik nog een opleiding aan het volgen voor (energetische) massage, waar ik veel meer leer over o.a. spieren en verschillende vormen van massage. Daarom bied ik officieel nog geen energetische massages aan.

De energetische massage duurt ongeveer 1 ½ uur, inclusief voor en na bespreking.

De prijs is €40,--
(Na certificering wordt de prijs €95,--)

Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie? Neem contact op via e-mail, Facebook, Whatsapp of via het contactformulier.