Als je met een Stargate werkt, werk je met een Heilige Geometrische structuur.
Deze Heilige Geometrische structuur verankert verschillende dimensionale velden waarin je je enorm ontspannen kunt voelen en activaties kunt ontvangen in je energetisch veld en de cellen van je lichaam.

De Stargate geeft je de mogelijkheid om bewust andere dimensionale velden en realiteiten dan onze fysieke dimensie binnen te gaan.
Tijdens de reis ga je mee naar de hogere vierde, vijfde, zesde, tot en met de twaalfde-dimensionale sferen waar je kunt werken met lichtaspecten van het Zelf, je Hogere Zelf.


In deze dimensionale sferen ervaar je een zuiver en puur gevoel van licht, ruimte en liefde, een liefde die transformatie en heling brengt in het fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Deze ruimte geeft je ook de mogelijkheid om te werken met je Hogere Zelf en de lichte energieën van je Zelf direct te verankeren in de cellen van je fysieke lichaam. Je gaat merken dat het gevoel van afgescheidenheid verandert als je zelf het contact gaat voelen met je Hogere Zelf door de verankering (activatie) ervan in je cellen, in je DNA. En terwijl dit licht van het Zelf zich verankert in de cellen en het DNA, geeft het de ruimte voor healing van het fysieke lichaam alsmede andere lagen van het systeem. Wanneer deze hoge frequenties de cellen binnenkomen, worden de hogere dimensionale lagen van je DNA geactiveerd en dat beginnen deze frequenties daarna ook weer uit te stralen.

Dit licht werkt ook in het emotionele lichaam.
Emotie wordt vastgehouden in de cellen en als dit licht in de emotionele energie komt, kan de emotionele energie beginnen los te komen. Het opent nieuwe perspectieven op je realiteit.

Het zal je verder helpen versnellen een diepere verbinding maken met je eigen Hogere Zelf.
De Stargate kun je soms ook zien/ervaren als een voertuig, vaartuig, een schip. Elke keer dat je met dit energetische voertuig werkt, lijkt het of je steeds iets verder komt en er zich iets meer ontvouwt. Elke keer dat je een reis met de Stargate maakt, wordt je energetisch verder uitgelijnd en getransformeerd, voelt je lichaam ruimer aan alsof je cellen groter zijn geworden door je eigen energetisch licht.