Wie ik ben is niet zoveel anders dan wie jij bent. We houden ons bezig met ons leven zoals we zelf denken dat goed is. Wat ons verschillend maakt is de manier waarop we ons leven zien, hoe we daar naar handelen met de keuzes die we maken.

Zoals ik het ervaar is dat ik (net als iedereen) met een queeste naar aarde ben gekomen. Daarvoor heb ik in 1980 een moeder en een vader uitgekozen die precies passen bij wat ik in dit leven mag ervaren en mag doorgeven.

Met de kennis van nu kijk ik terug naar mijzelf als een kind dat graag naar de sterren keek, vond ik het fascinerend hoe die in de hemel konden staan en ik had het gevoel dat al die sterren naar mij knipoogde en verhalen vertelde. De eerste film die ik bekeek was ET en ik herinner mij dat ik, samen mijn met mijn moeder, de weekhoroscoop voor las die in het tv programmablad stond. Mijn moeder was altijd geïnteresseerd in het paranormale, kocht alle spirituele bladen die er waren en zag elk programma dat er over ging. Ik daarbij dus ook.

Het ‘echte’ ontwaken begon zo’n beetje op m’n 18de. Regelmatig kwam ik bij een vriend in Haarlem die wel eens mediteerde en wierook brandde. Op een avond keken we samen met een vriendengroep naar een film en kreeg ik het gevoel dat er iemand naast mij stond, een brandweerman. Ik moest tegen één van de vrienden vertellen dat hij er was en dat zijn collega in gevaar was. Ik pauzeerde de film en terwijl ik vertelde wat ik aan het meemaken was werd de lokale nieuwszender op tv aangezet, belde die vriend zijn vader, kwamen we er achter dat zijn pa brandweerman is en dat er een grote kerk in Haarlem in brand stond en er 2 collega’s van zijn pa vermist waren.

Met de verbazing dat iemand die overleden was met mij via gevoelens kon ‘praten’ moest ik toch echt gaan uitzoeken wat er nog meer was. In de jaren daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd tot bijvoorbeeld Reiki Master en heb ik leren werken met Diamant Licht Energie.
Samen met mijn partner en vrienden hebben we bijna tien jaar een esoterische groothandel gerund wat de gelegenheid heeft gegeven om veel te zien en te leren over verschillende energiestromen, geloofsovertuigingen en levens-leringen.

Sinds 2019 ben ik mij meer gaan verdiepen in buitenaardse levens en energieën. Dat ik iets had met alles vanuit het heelal wist ik wel, maar na een ervaring met ET-Healing kreeg ik het inzicht dat ik ‘niet anders kan’ dan hiermee doorgaan en het verder de wereld in zetten.

Dit uit zich door de opleiding ET-Healing program waarin ik een basis heb geleerd samen te werken met buitenaardsen en een levensfilosofie te begrijpen en te ervaren.
Mijn ET gids zie/spreek/voel ik bijna dagelijks. Anderen zoals bijvoorbeeld de Essassani, The Greys, Acturians of Engelen van Elohim kom ik een paar keer per maand tegen. Soms spontaan, soms gevraagd.

Het is een onuitputtelijke bron van leringen over ons en andere levens en het ontstaan daarvan, energieën die ons helpen in dit leven zowel fysiek als energetisch als ons bewustzijn en daaraan voorbij.

De plek waar je nu mijn verhaal leest noem ik de portal van mijn praktijk, E-Ton. Hier deel ik mijn kennis, ervaring, gevoelens en energieën van en over buitenaards leven.

Naast mijn praktijk en een parttime baan bij een werkgever, werk ik aan een buitenaards creatief merchandise bedrijf, Orionyx, waar ik mijn liefde voor graancirkels en esoterie in kwijt kan. Hiervoor maken en ontwikkelen we producten die niet alleen mooi zijn maar ook energetisch iets bij kunnen dragen.